Organisatie voor pachters, eigenaren, grondgebruikers en erfpachters

Lid Worden van BLHB

Wordt ook lid van BLHB

Inlognaam en wachtwoord

Registreren als lid met een inlognaam en wachtwoord heeft veel voordelen. Bij Ledenservice kunnen voorbeeldcontracten worden gedownload. Ook zijn de antwoorden beschikbaar op veel gestelde vragen over grond en pachtzaken.

 

 U hoeft zich maar één maal te registreren. Na registratie kunt u inloggen met uw inloggegevens in de rechterbovenhoek van de site!

Hoe registreer ik mij als bestaand lid op de website?

Lees eerst het onderstaande en ga dan naar het volgende webadres: http://www.blhb.nl/leden/registreren.html, of klik hier.

U ziet de registratiepagina. Hier moet u een aantal velden invullen.

Bij de vraag lidnummer vult u uw lidnummer in. Deze kunt u vinden op de adressticker van de Landpachter. Als er een foutmelding verschijnt dat het nummer te kort is, plaatst u dan voorloopnullen. Voorbeeld: het lidnummer is 1234, dan geeft u 001234, zodat het nummer 6 karakters lang is.

Het wachtwoord moet eveneens 6 karakters lang zijn. U kunt hier zelf een wachtwoord ingeven.

Voor de controle van uw lidmaatschap is het belangrijk dat u de goede naam opgeeft. Wilt u de naam opgeven die ook op uw adressticker van de Landpachter staat? Want zo bent u bij de BLHB bekend.

Uw e-mailadres wordt gebruikt om bericht te doen van het activeren van uw registratie. Nadat u registratie is voltooid met de knop Register zal de BLHB uw registratie per mail aan u bevestigen. Hierna kunt u boven aan de site van de BLHB met uw lidnummer en wachtwoord inloggen. U krijgt dan toegang tot alle informatie op de website.

Nieuwe leden kunnen zich op de website aanmelden. Nadat de aanmelding als nieuw lid in de administratie is verwerkt krijgen zij ook een lidnummer. Met bovenstaande procedure kunnen zij zich dan ook registreren.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de BLHB.